Ett perfekt yttre

Alla vill vi ha ett perfekt yttre men få är detta förunnat. Med några enkla knep kan du komma en bit på väg.

Hudvård

Använd bra hudvårdsprodukter som passar din hudtyp och ålder, då hudens egenskaper förändras tillsammans med ditt åldrande. Huden påverkas också utav vad du stoppar i dig, så ät bra fetter, mycket grönsaker och frukt, stoppa helst inte i dig proteiner och kolhydrater som är processade (välj fullkorn tillexempel). Och drick mycket vatten.

Sminktips

En bra foundation i din hudton ger ansiktet ett jämt och fint utseende. Använd gärna en kontrastfärg på ögonskuggan för att framhäva dina ögon och mascara på både de övre och de undre fransarna. Applicera rouge på kindbenen och kanske en highlighter på näsryck, strax under ögonbrynen eller överst på kindbenet för att forma ansiktet.

Hårvård

Vackert hår behöver inte vara svårt att få. Med några grundläggande tips kan man komma riktigt långt. Tvätta inte håret för ofta och byt ut schampot ibland, tänk på att använda balsam för att återfukta och göra håret följsamt. Torka inte håret genom att gnugga med handduken utan kläm ur överflödig väta. Ska du använda värmeverktyg i håret ska du alltid först applicera värmeskydd. För att få extra volym kan du med fördel tillsätta hårmousse och föna håret från roten och ut, avsluta med kalluft för ett hållbarare resultat.