Bra märken att köpa

Det finns en myriad av märken där ute inom skönhetsprodukter och hudvård. En del märke är bättre än andra av varierande skäl. 

Nyx

Ett sminkmärke av bästa slag. De är på den dyrare skalan men över nätet kan man få ett bra pris på produkterna genom REA och rabatter. Nyx har blivit en storfavorit bland smink- och skönhetsbloggare som gärna visar upp vilka sminkningar och looks man kan göra med dessa produkter. De finns i alla möjliga utförande och färger. De satsar mycket på skarpa färger, skarpa linjer och att rikta sig mot professionella och nybörjare inom sminkets värld.

Apoteket

Apoteket har en av de högsta kraven när det kommer till hudvårdsprodukter. Deras produkter testas många gånger innan de får hamna på hyllorna. Vill du ha perfekt hy med stor lyster, kan man köpa deras hudvårdskit där man rengör, återfuktar och behandlar sin hud utefter de problemområden man kan ha.

Apoteket säljer också sin version av Försvarets salva och produkter som är parfym- och alkoholfria. En annan sak som de är bäst på är solskydd: se till att köpa hem en sprayflaska eller kräm för att skydda huden under hela sommaren.

LotuEco

För dem som bryr sig om miljön och arbetsförhållanden, finns det ett klädmärke som tar resten med storm. LotusEco fokuserar på att skapa ekologiska kläder för alla åldrar och kön. De är skapta i ekologiska naturfibrer och bomull, ullen kommer från ekologisk djurhållning och kläderna har även Fair Trade-certifikat. Kläderna är inte så mycket dyrare än vanliga kläder, om man bortser från H&M och liknande budgetbutiker. Men dessa är också kända för lite skummare affärer med U-länder.