Våra bästa knep för ett ansikte med lyster

Ett fräscht utseende eftersträvas av de flesta. Många tror att enda sättet att se vacker och fräsch ut är att täcka ansiktet med flera lager smink och att vara lika duktig på makeup som en professionell makeupartist. Det är inte sant! Med våra bästa knep kan du se skillnad direkt eller på bara några dagar, utan att du behöver avancerade kunskaper.

Tandblekning

Ett vitt leende ser fräschare ut, så enkelt är det. Vita tänder framstår som renare och dina vackra läppstift passar bättre med ljusa tänder. En del läppstiftsnyanser kan få gula tänder att framstå som gulare såsom rosa och röda färger med mycket gult i. Tandblekning kan du köpa på nätet och göra hemma, du behöver inte betala tusentals kronor på en salong eller gå till tandläkaren. Den enklaste tandblekningen innehåller bettskenor som du formar utefter dina käkar. Du lägger blekningskräm i skenorna och bär dem i några timmar eller under natten. Du kommer att se skillnad på bara några dagar. För att behålla resultatet kan du behöver upprepa behandlingen samt dricka mindre kaffe, te och rödvin som har en tendens att missfärga tänderna med tiden.

Enkla sminkknep

Spara tid på morgonen och lär dig en enklare sminkningsrutin. Det finns vissa knep som alltid ger ett piggare utseende och som ger effekt med minimal ansträngning.

  • Fyll i ögonbrynen – mörkare ögonbryn lyfter dem och får dig att se piggare ut.
  • Vit ögonskygga under brynen – arbeta in lite ljus ögonskugga alldeles under ögonbrynen. Följ brynens form och se hur dem lyfter och du ser ännu piggare ut.
  • Mascara – lite mascara gör att fransarna syns tydligare, speciellt om du har ljust hår. Fransarna ramar in ögonen och gör att du ser mer vaken ut.
  • Concealer – du behöver inte smörja in hela ansiktet med foundation. Lite concealer för att dölja mörka ringar under ögonen gör jobbet snabbt och enkelt.