Slipp att sminka dig varje morgon

Det är alltid skönt med lite sovmorgon innan arbetet men när du har en skönhetsrutin behöver du alltid kliva upp lite tidigare för att hinna allt. Även om du får ner rutinen till perfektionen tar det tid. Och ska du iväg på kvällen eller helgen kan det vara skönt att slippa ta tid från fritiden för att se lite mer vaken och alert ut. Tack och lov finns det gott om behandlingar som ger dig en sovmorgon varje dag på veckan!

Tatuera ögonbryn

Om du har väldigt ljusa strån eller glest mellan stråna mår du säkert bättre efter du har fyllt ut ögonbrynen med form och färg. Det är svårt att måla exakt samma form varje dag och att få de två ögonbrynen att se likadan ut. Genom att tatuera in ögonbryn kan då få en fin form som håller mellan 1-3 år. Kosmetiska tatueringar fäster inte lika djupt som vanliga tatueringar vilket gör att de bleknar med tiden och du får chansen att ändra form eller färg om du vill. I början ser formen och färgen väldigt skarp ut, detta bleknar under de första veckorna. Du ska även undvika att sola i början.

Volymfransar

Du ser som mest vaken ut när du har böjt ögonfransarna och målat med mascara. När ögonfransarna lyfter ser du mer vaken ut och när du målar ögonfransarna ramar du in ögonen och lyfter färgen på dina iris. Du kan få detta utan att behöva böja fransarna eller tvätta bort mascaran varje kväll. Med volymfransar använda lim för att fästa syntetiska fransar tillsammans med dina egna, dessa är redan lite böjda och kommer i olika längder. Direkt efter behandlingen kan det svida lite med det går över på några minuter. Om du undviker att gnugga ögonen, tvättar skonsamt bort smink på och runt ögonen kan det hålla i 4-6 veckor. Därefter gör du ett återbesök och de ersätter de limmade fransarna som har ramlat av.