Unna dig accessoarer

Nu är den härliga hösten här och de flesta har nog återgått till sina jobb efter sommarens ledigheter. Närs höstmörkret kryper på kan det vara roligt att fokusera på hur du lyfter dina vardagsoutfits. Ett bra tips kan därför vara att krydda din outfit med hjälp av accessoarer i form av smycken och väskor. Tips på fina silversmycken hittar du hos Milasilver.se

Smycken

Det finns många olika typer av smycken och det kan vara svårt att veta vad just du passar och trivs i. Därför är det nog vanligt att man väljer att skippa denna del i sin vardagsstyling då man inte vill att det ska ta tid på morgnarna. Men att välja det där halsbandet eller broschen kan faktiskt göra stor skillnad och gör att du får till det där lilla extra så att du skiner!

Först och främst behöver du utgå från vilken personlighet du är och vad du trivs i. Har du en klassisk stil till vardags kan det göra stor skillnad att addera ett fint och nätt silver- eller guldhalsband och ett par pärlörhängen. Har du en neutral stil där du helst klär dig i t-shirts och jeans kan det vara riktigt snyggt att addera några stora örhängen, halsband eller varför inte införskaffa en snygg klocka att ha på armen. Är du mer bohemisk till stilen kan du ta ut svängarna och addera fjädrar i öronen eller stora trä halsband.

Väskor

Väskan är något vi behöver varje dag men det kan också vara ett bra stylingredskap. Vill du följa trenderna ska du skaffa den lilla miniväskan som också passar perfekt när du inte behöver alltför mycket med dig ut. Ryggsäcken håller i sig och är väldigt bra om du har mycket tungt att bära exempelvis en dator. För den bohemiska kanske en virkad väska vara ett fint alternativ och det är även mycket trendigt denna höst. Även blommiga detaljer på väskorna är hett just nu. Stråväskan i naturmaterial är också ett fint alternativ som också är helt rätt i dessa tider då vi önskar mer naturnära och ekologiska varor.

Smycken och accessoarer

Även om det är roligt att köpa nya saker vill vi slå ett slag för att försöka hitta saker på second hand eller kanske dina föräldrar och vänner har smycken och accessoarer de inte längre vill ha. Detta gör att du lättare kan byta ut dina smycken eller ha olika typer för dina olika stilar. Man kan aldrig ha för mycket smycken utan det är bara en fördel att ha mycket att välja på.

När det kommer till accessoarer och egentligen all annan styling gäller det att hitta det personliga för dig för att du ska bära upp det på bästa sätt. I vissa fall så kanske man måste ta mod till sig och prova något man inte har provat tidigare. Både då det kommer till smink, accessoarer och hur man mixa sitt mode. Lycka till!