Städa ditt smyckesskrin

Likaväl som vi städar bland vårt smink och annat så är det viktigt att kolla igenom och städa ditt smyckeskrin. Det kan finnas smycken som är sönder och som du inte kan använda. Det kan också vara så att det börjar bli så fullt så du behöver plats för något nytt som du köpt. Om det finns guldsmycken som aldrig används så kan du sälja ditt guld online och få en slant för detta.

Hos företaget Juvelia så kan du även byta in ditt guld mot nya smycken. Visst kan det vara trevligt att förnya sig. De flesta vet att det finns smycken i skrinet som inte har använts på de senaste åren. Då kan man lika gärna sälja bort detta för att skaffa sig något nytt. Andra smycken som inte är guld kan du med fördel sälja på Blocket eller annan försäljningskanal.

Det kanske finns någon i din vänkrets som skulle vara intresserad av att köpa ditt smycke eller kanske byta mot något som inte de använder. Det finns alla möjligheter att förnya sin smyckesamling. Det gäller att tänka utanför smyckeskrinet och hitta vägar att byta, sälja eller för den delen skänka bort något smycke som man inte använder.