Snygga accessoarer

Börjar det bli dags för lite förnyelse? En ny säsong har börjat och nu ska det köpas accessoarer och vackra tillbehör.

Mobilen

Den börjar kanske se lite tråkig ut? Vi använder telefonen så mycket under dagen att den lätt blir skitig. Ge den en rejäl rengöring men vad så klart försiktig med vatten och andra medel! Byt ut skärmskyddet, det fastnar lätt damm och smuts i kanterna som ger telefonen en svart ram runt skärmen. Sedan kanske det är på tiden att byta mobilskal? Det finns ett, faktiskt flera, för alla! Och har man en liten äldre telefonmodell är chansen större att det finns ett varierat utbud.

En bra sak vi skulle rekommendera för den som inte gillar skal är att man köper sig ett mobilfodral så man kan samla kort och telefon på samma ställe. Det tar upp mindre plats i fick och väskan, samt att det blir väldigt stiligt.

Skyddande och värmande detaljer

Kanske inte låter som en accessoar men huden är viktig att ta hand om och genom sminkning och lyster kan huden faktiskt bli din bästa accessoar. Ingen vill ha finnar, ojämn hudton eller torra partier i ansiktet. Då kan man inte kännas sig självsäker i sin utstyrsel, hur modeinriktad och rätt den än känns.

Nu när höst ska börja gå mot vintern är det extra viktigt att skydda den mot kylan. Det bästa är att fokusera på bra hudvårdsprodukter som hjälper till att återfukta och skydda.

Sedan är det ju äntligen dags att få ta på sig vantar, halsdukar och mössor igen! Köp ett par läckra fingervantar i favoritfärgen och kombinera med en varm, stickad halsduk. Hittar du ingen som känns rätt så kan du alltid prova att sticka din egen halsduk, det absolut bästa nybörjarprojektet.