Vackra fransar

Att som kvinna ha långa och vackra fransar är fantastiskt. Ögonfransarna gör väldigt mycket för helhetsintrycket av ansiktet och ögonen får en helt annan inramning med fylliga fransar. Vi tänkte här ge lite tips på hur du kan få fantastiska fransar på lite olika sätt.

Mascara

Mascara är en produkt som funnits med länge och dess främsta uppgift är att rama in ögonen och ge fylligare och längre ögonfransar. Idag är mascaran en självklar produkt i de flesta kvinnors sminkväska och det är framförallt den man tar på sig om man har bråttom och inte hinner lägga hela maken.

Vi tänkte ge lite tips tagna från VR på vilken mascara som passar dig bäst;

  • Längre fransar – Vill du att mascaran ska ge dig längre fransar är den en mascara med gummiborste du ska satsa på. Den separerar bra och ger dig långa ljuvliga fransar.
  • Fylligare fransar – För att få fylligare fransar ska du också gå efter hur borsten ser ut, snarare än att stirra dig blind på själva formulan. Här är det en fyllig och tät borste av borstmaterial som gäller jämfört med gummiborsten.
  • Naturliga fransar – För naturliga fransar ska du välja en glesare borste i vanligt borstmaterial som inte ger av sig för mycket av mascaran. Ett tips är att välja en mörkbrun mascara istället för en svart om du vill se mer naturlig ut.
  • Större ögon – För att få större ögon är ett tips att måla övre och undre fransarna med en mascara som förlänger fransarna. För att ge lite extra effekt kan du måla med en vit kajal innanför undre fransraden.
  • Vattenfast – En vattenfast mascara är perfekt att ha på sig på stranden eller på träningen och det lätt kan bli svettigt och blött. Tänkt dock på att vattenfasta mascaror är svårare att tvätta bort vilket gör att de sliter mer på fransarna mer.

Fransserum

Vackra fransar

Frans serum är en relativt ny produkt som slagit stort på den svenska marknaden. Denna fantastiska produkt ger fransarna mer näring vilket gör att de blir både fylligare och längre. Genom att böja, måla och fixa med sina fransar blir det samtidigt ett visst slitage på dem. Med frans serum når du önskad effekt utan att slita på dina fransar. Du applicerar serumet en gång om dagen på torr och rengjord hud. Serumet appliceras som en eyeliner längs roten på fransarna, både uppe och nere. Detta fortsätter du med i ungefär 4 veckor eller till du upplever att du fått önskat resultat. Efter det behövs det bara appliceras 2-3 gånger i veckan för att bibehålla resultatet.

I och med att denna produkt blivit så populär finns det idag väldigt många leverantörer som säljer produkten, av olika kvalité. Många billigare produkter hjälper bara markant och du når inte det resultat du önskar. Därför är det bra att vara kritisk till vilken produkt man ska köpa. Ett företag vi använder oss av, med riktigt bra serum för en bra peng är Swissclinic. Deras produkter är noga framtagna av hårexperter och läkare och innehåller endast naturliga ingredienser för att inte irritera ögat. Serumet innehåller vitaminer, proteiner och mineraler som gör att livslängden på dina fransar ökar, vilket gör att de kan växa längre.