Att tänka på innan kroppssmyckning

Att smycka kroppen har varit populärt sedan urminnes tider och är nu stort igen. Du kan smycka din kropp med såväl piercingar som tatueringar, men även andra typer av utsmyckningar. För bara 40 år sedan såg det dock annorlunda ut, då ansågs de med tatueringar antingen vara kriminella eller sjömän. Det var runt 1980-talet som det blev modernt igen, men vissa anser än idag att det inte är något positivt.

Att tänka på innan du tatuerar eller piercar dig

En tatuering finns kvar på din kropp för evigt och du bör därför noga överväga om du vill ha en eller inte. Dessutom ska motivet följa dig i resten av ditt liv och bör därmed väljas med omsorg. En piercing kan du visserligen ta bort, men den kan lämna ett synligt ärr som aldrig försvinner. Tatueringar bör också placeras på en plats där den kan döljas beroende på din framtida jobbkarriär.

Köp piercingsmycken och annat online

Om du redan har en piercing kan du enkelt köpa nya piercingsmycken på nätet, det finns en stor mängd olika varianter att välja mellan. Det finns en del att titta på här, både när det kommer till piercingsmycken och andra typer av smycken. När du väl bestämt dig för att göra en piercing kan den varieras med olika färger och designer, eller töjas ut om du så önskar.