Lär dig allt om smink – få tips online

Är du intresserad av smink och hudvård finns det alltid nya metoder och produkter att prova. För att lyckas lägga en snygg makeup är det viktigt att följa en bra rutin. Genom att tillföra fukt och näring innan du sätter igång med din sminkrutin kan du få en bra grund till din makeup.

Lägg en bra bas

Vill du få till en jämn och fin yta är korrekt applicering väldigt viktig. Du kan exempelvis använda olika typer av borstar för att uppnå önskat resultat. Är du ute efter en naturlig look finns det många olika produkter du kan använda. Makeup som innehåller naturliga ämnen och mineraler kan vara ett utmärkt alternativ. Har du känslig hud är det dessutom ett bra val som känns lätt på ansiktet och låter huden andas. Sminkprodukter med mineraler är väldigt populära just nu och det tillkommer ständigt nya produkter på marknaden. Vill du prova nya typer av smink kan du lära dig mer om makeup och dessutom få tips på nätet.

Kolla på en Liveshow

På Showroom kan du titta på en liveshow om olika produkter och samtidigt få bra information och råd om produkterna. Ställ frågor och ta reda på allt du vill veta.